CHP İlçe Başkanlığında iddialı bir isim: Fahrettin Turhaner

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner, CHP İskenderun İlçe kongresinde başkan adayı olarak kitlelerden destek buluyor. CHP tabanında sevilen bir yapıya sahip olan Fahrettin Turhaner, için parti içine yapılan yorumlar; beyefendi kişiliği, birleştirici gücü, donanımlı ve toparlayıcı bir karakter olarak İskenderun’da partili-partisiz toplumun her kesiminin takdirini kazanması ile dikkat çekiyor.

CHP İlçe başkanlığında iddialı olan Başkan adayı Fahrettin Turhaner, “CHP kitleleri kucaklayan, Atatürk İlke ve Devrimlerinin yılmaz savunucularıdır. Atatürk’ün ilkelerini yaşatmak adına çıktığımız yolda bizimle birlikte yürüyen partililerimiz ile birlikte CHP’yi adına ve şanına yakışır bir biçimde büyütecek ve Atatürkçü anlayışı yerelde ve genelde iktidara getireceğiz. Bu anlayışla hareket ederek CHP İlçe Başkanlığına adayım ve sorumluluklarımın farkında olarak çıktığımız yolda başarılı olacağız” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.