“10 İLDEKİ YIKIMLA HATAY’DAKİ YIKIM AYNI DEĞİL”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HATAY UĞRUNA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN MANEVİ BİR HAZDIR”

Gündelik yaşamı etkileyen elzem sorunları acilen çözeceklerini de sözlerine ekleyen Savaş konuşmasına şöyle devam etti: “Depremden sonra yaptığımız tüm çalışmalar başka kurumların çalışması gibi gösterilerek sosyal medyada yanlış bir algı oluşturulmaktadır. Bize yönelik her türlü sözlü ve yazılı tacizlere rağmen devletimizin tüm birimleriyle barışçıl bir diyalog kurarak kalkınmamızı hızlandırmak istiyoruz. Hatay uğruna çalışmak ve mücadele etmek benim için manevi bir hazdır.”

“10 İLDEKİ YIKIMLA HATAY’DAKİ YIKIM AYNI DEĞİL”

Hatay’ın sorunlarıyla ilgili TBMM’ye gerekli talep ve sorunları ilettiğini dile getiren CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “10 ildeki yıkım ile Hatay’daki yıkım aynı değildir. Depremzedelerimize ait faturaların devlet tarafından ödenmesi hususunda kanun teklifi verildiğini en kısa zamanda da kabul edileceğini umuyorum. Hemşehrilerimin sorunlarını her zaman ilgili bakanlıklara iletiyorum. Muhalefetin görevi sıkıntıları dile getirmektir. Hatay’ı Ankara’da konuşmadığım gün yok. Tüm yetkililere ulaşarak objektif bir şekilde memleketimizin durumunu aktarıyorum. Hatay’dan toplanan vergiler sadece Hatay için kullanılmalı.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.