BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Hatay Samandağ’a bağlı Koyunoğlu köyünde “Korku ve Kederin Kaçtığı Gün” adıyla yapılan çocuk tiyatrosu ilgili bakanlığı harekete geçirdi. “Tanrının günahkârları cezalandırması” olarak değerlendirilmesine kadar birçok travmatik öğe bulunan tiyatro oyunu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, “Korku ve Kederin Kaçtığı Gün” adlı oyun için basın açıklaması yaptı. Söz konusu videodan; bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla haberdar olunduğunun belirtildiği açıklamada; “Oyunun gösterimine ilişkin gerekli izinlerin alınmamış olması nedeniyle Hatay Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmalar yapılmakta olup bakanlığımızca süreç yakından takip edilmektedir. Oyununun yayımlandığı sosyal medya içeriklerine yönelik erişimin engellenmesi/içeriğin çıkarılması hakkında hukuki süreç yürütülmektedir” denildi.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, “Görüntülerden sosyal medya aracılığıyla haberdar olduk. Çocuklarımızın travma yaşandığı bu süreçte düzenlenen oyunu ibretle izledik. Çocuklarımızı tehlike altına alabilecek çeşitli provokasyonlara karşı halkımızı uyarıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.