Milletvekili Özel: “Bu yaz tozlu ve gürültülü bir sezon geçireceğiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili Özel;
“İskenderun ve Arsuz İlçelerimizde Yapılacak Köy Konakları İçin İhale Sürecimiz Tamamlandı”


Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ve parti kurmayları ile İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
6 Şubatta yaşadığımız depremin ardından cemiyet üyeleri ile bir araya gelen milletvekili Özel, deprem dolayısıyla hasarlı binaların yıkımının yaz boyunca süreceğini tahmin ettiklerini belirterek İskenderun’u tozlu ve gürültülü bir yaz beklediği “maskelerinizi hazırlayın tozlu bir yaz bizi bekliyor” dedi. Çadır kentlerde yemek ikramına devam edeceklerini söyleyen Abdulkadir Özel, ağır, orta ve hasarsız binalar ile ilgili hazırlanan raporların görüntüde gerçeği yansıtmaması durumunda vatandaşın mahkeme yoluyla itirazının açık olduğunu söyledi.

Evi tamamen yıkılan ailelerin konteynır ihtiyaçlarının yakın bir zamanda tamamlanacağını belirten Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Depremin ilk anlarından itibaren Belediye Başkanımız ve tüm ekiplerimiz sahada idi.” Diye konuştu.
Ak parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyeti kabul eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve Ak Parti ilçe yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Özel , “Ev sahipliği için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Milletvekili Özel, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ve parti yönetimi gazeteciler topluca objektiflere poz
verdiler.


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Cebike mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni İskenderun’un inşa edileceği bölge olan Cebike bölgesinde vatandaşlar merak ettikleri tüm soruları Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e sorma imkanı buldular.
“Bizler devlete önem veren bir milletiz.” diyen Milletvekili Özel, “Yeni imar planlarına çalışıyoruz. Bu süreçte geçici barınma merkezlerinin kurulması, taşınma ve kira yardımları ile sosyal devlet olmanın önemini vurguladık. Bu süreçte yanımızda olan cumhur ittifakı belediyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, tüm belediyelerimize teşekkür ediyorum. Var olsunlar” dedi.
Köy konakları projesinin tamamlandığını ve ihale sürecinin bittiğini belirten Özel, “Hem Arsuz hem de İskenderun’da köy konaklarının ihalesi yapıldı. Çok kısa bir sürede bu konutlarımıza kavuşturacağız. Hele bir 14 Mayıs seçimlerini aradan çıkaralım önce Hatay’ı ardından Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. 20 yıldır her alanda büyük hamleler ve büyük projelere imza atmış güçlü bir ülkeyiz. İnşallah bu gücümüz siz aziz milletimizin destekleri ile taçlanarak devam edecek” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.