Milletvekili Şahin: “Tek hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı yapmaktır!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“28.dönem milletvekilliği başvurusunun dışında her hangi bir talebinin olmadığını belirten Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, bundan sonraki süreçte de var gücü ile çalışacağını belirtti ve “28.dönem milletvekilliği başvurum haricinde hiçbir bürokrasi ya da yerel yönetim kademesine talep ve isteğim olmadığı gibi bu yönde de bir teklif almış da değilim. Tek hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı yapmaktır.” Dedi.
Aday olan partili arkadaşlarına başarı dileklerinde bulunan Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirterek şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Nefes verin sesiniz olayım” sloganıyla çıktığım milletvekili yolculuğumda halkın her kesimin nefesini mecliste dile getirip, ülkemdeki tüm mağduriyetlerin, haksızlıkların, hukuksuzlukların, yolsuzlukların karşısında mücadele ettim.

28. dönem bayrağını, Genel Başkanımız takdirleri, Parti Meclisimiz ve Merkez Yönetim Kurulumuzun oy çokluğuyla başka yol arkadaşlarım devralmıştır.

Doğuştan aidiyet hissettiğim, bir neferi ve evladı olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve kadrolarının iktidar mücadelesinde var gücümle çalışmaya devam edeceğim.

Başta Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Parti Meclisimize, Merkez Yönetim Kurullarımıza, beraber mesai yaptığım milletvekili arkadaşlarıma, CHP Hatay örgütümüze, belediyelerimize ve mücadele ortağım olan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyor, 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Şimdi yine aynı sloganla tüm halkıma “Nefes verin, bu ülkeye barışı, kardeşliği, sevgiyi, getirelim. #SanaSöz yeniden baharlar gelecek” diyorum.

Güzel günler için var gücümüzle çalışacak ve ülkemize baharı berabergetireceğiz.

Haklarınızı helal edin, bir kusurumuz olduysa af ola. En derin sevgi ve saygılarımla…”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.