CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Depremzedelerin sesi oluyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CNN TÜRK özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım, depremzedelerin sesi olurken çekim aralalrında da İskenderunlularla sohbet edip fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmiyor.
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgedeki işletmelerde depremlerin oluşturduğu etkiler ile ilgili ard arda yaşanan depremlerin ardından bölgeden yaptığı habercilik ile dikkat çeken CNN TÜRK özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım, depremzedelerin sesi oluyor.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi vidanjörlerle sahile dolan suyu tahliye etti. Sel baskını dolayısıyla birçok esnaf zarar gördü.


Esnaf, depremin arından toparlanmak istiyor. Denizin doldurulması dolayısı ile yaşanan sonuç esnafı ve halkı mağdur ediyor. Esnaf, zararının büyük olduğunu belirterek bu sorunun kökten çözülmesini istiyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.