Depremde yaşamını kaybetmişti! Müdür Rıdvan Devrim anıldı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Meclis toplantısı duygusal anlara dönüştü… Depremde yaşamını yitiren Arsuz Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Rıdvan Devrim’in masasını fotoğrafı ve çiçeklerle donatıldı.

Arsuz Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunda depremde hayatını kaybeden Arsuz Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Rıdvan Devrim, Meclis Toplantısında anıldı. Meclis toplantısı duygusal anlara dönüştü…

Meclis oturumunda rahmet ve özlemle anılan Merhum Rıdvan Devrim’in ve depremde yaşamını yitiren tüm canların ruhu için dualar edildi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Yazı İşleri Müdürü Rıdvan Devrim, için şu paylaşımı yaptı: 35 yıldır bölgemize, belediyemize emek veren Yazı İşleri Müdürümüz, arkadaşımız Rıdvan Devrim’i yaşadığımız deprem felaketinde kızıyla beraber kaybetmiş olsak da, en güzel anılarıyla kalbimizde yaşatacağız.
Bu vesileyle yeniden afet sebebiyle kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.