Özçelikiş üyelerinin topladığı yardımlar tırlarla Hataya ulaştı. Karabükten yola çıkan yardım tırları Hatay’da…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özçelikiş üyelerinin topladığı yardımlar tırlarla Hataya ulaştı. Karabükten yola çıkan yardım tırları Hatay’a ulaştı.

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Özçelik İş Sendikası üyelerinin topladığı yardımları taşıyan altı tır bu gün öğle saatlerinde Hatay’a ulaştı, on yardım tırı da yolda.

Arsuz, İskenderun, Belen ve Hatay’ın diğer ilçelerinde Karabük, Ankara, Kayseri, İstanbul, Konya, Sakarya ve Kocaeli’nden toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıtırılıyor.

Hatay’a ulaşan yardım tırları Arsuz’un Karahüseyinli Mahallesinde Özçelikiş Sendikası yönetimi ile Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Namık Ordulu ve Nergizlik Mahalle Muhtarı Halit Kaya tarafından karşıladı. Yardım tırlarının geleceği ihtiyaç sahiplerine hoparlörle duyuruldu. Okul bahçesine indirilen yardım kolilerinde; kuru gıda, un şeker, battaniye, giyecek, hijyen malzemesi, bebek bezi, bebek maması, su, meyve suyu meşrubat, çocuk oyuncağı ve benzeri ihtiyaç maddeleri depremzedelere ulaştırıldı. Gelecek olan yardmların da koordineli bir şekilde halka ulaştırılmasını sağlıyorlar.

Yardım toplanmasına öncülük eden HAK-İŞ Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu, depremzedelerin yaralarına ilaç olmak için kolları sıvadı. Hatay’a ulaşan yardımların koordinasyonu ile bizzat ilgilenen Özçelikiş Sendikası İskenderun Şube başkanı ve Yönetim Kurulu özverili çalışmaları takdirle karşılanıyor.

HAK-İŞ Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, şunları söyledi:
“Öncelikle Hataylı hemşerilerimize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Her birimiz ailemizi, çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı, canlarımızı bu depremde kaybettik. Yüzyılın en büyük depremi olarak tanımlanan depremin acılarını yüreklerimizde-iliklerimizde hissettik. Yaşadığımız bu derin acıları ve yaralarımızı birbirimize sarılarak saracağız. Yapılan yardımları hepimiz paylaşalım gün dayanışma günüdür. Devletimiz, askerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımız el birliği ile yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.
İlk yardım tırlarımız Karabükten ilimze ulaştı. Yardım eli uzatandan vesile olandan Allah razı olsun. Karabük’ten gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sivil toplum örgütlerimiz yardım için ayakta. Karabükten gelen şoför arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Depremde kaybettiğimiz hemşehrimize Allahtan Rahmet yaralılara acil şifalar, enkaz altında kalanlara ve enkaz üstünde arama kurtarma çalışmaları yürüten ekiplerimize güç ve kolaylıklar diliyoruz. Hepimize geçmiş olsun.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.