BEM-BİR SEN’DEN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hep birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Bem-Bir-Sen Hatay Şubesi tarafından İskenderun’da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.


Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Değerli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden tüm Başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve tüm ekiplerimiz ile birlikte sahadayız. Kentimizin en ücra köşesine kadar hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu bir ekip işi ” dedi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu,
ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın İskenderun’da önemli çalışmalara imza attığını belirterek,” Görevimiz gereği ülkenin birçok noktasını geziyoruz. İskenderun’da da vatandaşlara yönelik birçok güzel çalışmayı görmekteyiz. Ayrıca Başkanımızın Belediye çalışanlarının her zaman yanında olması ve son olarak imzalanan SDS sözleşmesi çalışanlar için çok kıymetli. Tüm bu çalışmaları için Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından BEM BİR SEN tarafından Başkan Tosyalı’ya çiçek takdim edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.