WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (75108) ORDER BY t.name ASC

İGC YÖNETİMİNDEN HATAYLI VEKİLLERE ÇIKARTMA | Ekogündem Gazetesi

İGC YÖNETİMİNDEN HATAYLI VEKİLLERE ÇIKARTMA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hatay milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun’dan gelen konukları samimi bir şekilde karşılayarak ağırladılar ve kentimiz ile ilgili konulardaki son çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
MİLLETVEKİLİ SUZAN ŞAHİN VE İGC YÖNETİMİ BİR ARADA
ŞAHİN: ZİYARETİNİZ BİZE GÜÇ VERDİ

Cumhurilet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti kafielsini meclis koridorunda karşıladı. Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Suzan Şahin, sizleri burada görmek bizlere güç ve enerji veriyor. Bölgemizin ihtiyacı olan ne varsa Hatay milletvekilleri ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceği” dedi. İGC BAŞKANI VE MILLETVEKILI ŞAHINİGC Başkanı Diyap Atar ise Ankara’da vekil ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek kabülden dolayı Şahin’e teşekkür etti.

ÖZEL: BEKLENTİLER YERİNE GELECEK

Ak Parti Hatay Milletvikili Abdülkadir Özel Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul ettiği gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
MİLLETVEKİLİ ÖZEL GAZETECİLER, HATAY İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bölgede yapılan yatırımların bitirilmesi için yoğun çaba harcandığını belirten Özel, İskenderun Özelin’de Hatay genelinde ciddi projeleremizi var. Bunların tamamlanması için Bakanlık ve Genel Müdürlükler ile temaslarımızı yürütüyoruz.İGC YÖNETIMİ VE VEKİL ÖZEL BİR ARADA Sarıseki’deki stadyum, Millet Bahçesi, Ziraat Bahçesi’ne yapılacak yeni park ve modern bir kütüphanede büyük aşama kaydettik. Bunların gerçekleşmesi akşamdan sabaha olmuyor. Ancak süretle yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

KAŞIKÇI: HATAY SANAYİDE GÜÇLENMELİ

MHP Hatay Milletvekili de İGC yönetimini kabul ederek bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.
LÜTFÜ KAŞIKÇİ VE İGC BAŞKANI Kaşıkçı “Ticaret ve Sanayi odaları Hatay adı altında genel bir örgütlenmeye gitmeli. Bölgemizde gelişmiş olan komşu illerde bunun örnekleri var. Mevcut değerli başlanlara saygı duyuyorum Ancak Hatay Ticaret ve Sanayi Odası adı altında daha verimli hizmetler verileceğine inanıyorum. İGC YÖNETİMİ VE MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI ILE HATAY'IN SAHiP OLDUĞU DEĞERLER GÖRÜŞÜLDÜ  İskenderun basını olarak haber alma hizmetine katkınızı yakından takip ediyorum.” Dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.