İGC’DEN ÖZÇELİK İŞ GENEL MERKEZİ ZIYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ÖZÇELİKİŞ SENDİKASI GENEL MERKEZİNE ZİYARET


İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetiminden Çelik İş sendikası genel merkezine ziyaret.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu, Erdal Yılmaz, Serpil Korkmaz, Korhan Canbolat ile Esin Gazetesi sahibi Mehmet Ergündüz ile Vatan gazetesi Haber müdürü Abdurrezzak Nazlı Özçelik iş sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ankara Çelik iş sendikası Genel merkezinde İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetimini Genel Başkan Yunus Değirmenci, Genel başkan yardımcıları Bayram Altun, Şerafettin Koç, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal ve Genel sekreter Ahmet Çolak karşıladı.
Genel Başkan Yunus Değirmenci, İskenderun’dan genel merkeze gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederek bu ziyaretin kendileri için oldukça önemli olduğunu dile getirdi.
Yapılan seçimlerin arından oluşan yeni yönetimin, ülkeye ve işçilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Diyap Atar, İskenderun Gazeteciler cemiyeti olarak Çelik iş sendikasını çok yakından takip ediyoruz. İsdemir’de bulunan işçilerimizin haklarını savunan Genel merkez yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.
Özçelik iş sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ise, uzun yıllardır sendika faliyetlerininde bulunduğunu belirtirken, amacımız içşi ve emekçilerimizin tüm haklarını savunmaktır. Şuanda ciddi bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Asgari ücretin, elbette yükselmesini istiyoruz. Ancak devletin Sigorta ve vergi gibi önemli konuların indirimini yapmasını bekliyoruz dedi.
Yapılan ziyaret sonrasına ise gazeteciler cemiyeti yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.