e-ticarete adım atmak isteyenlere ücretsiz kurumsal danışmanlık verilecek! Türk Marka ve ürünleri Suriye ve Irak’a online satış ile kapı aralayacak!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Micro İhracatta En Büyük Olmak İstiyoruz
İskenderun Körfezinde Limancılık ve lojistik sektörüne sağladığı katkılardan sonra çıtayı daha yukarı taşımak için Anatolia Express lojistik firması kuran Mehmet Ünlü, günümüzde dünyada her dört kişiden birisinin çevrimiçi alışverişi deneyimlediğini, küresel e-ticaretin 4.8 Trilyon dolara ulaştığı bir dünyada bölge kobilerinin dijital pazara adım atma sürecini hızlandırmayı hedeflediklerini belirtti.
Suriye ve Irak pazarına yakınlığı ve kendisinin bölgesel taşımacılıktaki deneyimlerini bölge insanı ile paylaşarak yol göstermek üzere yola çıkan Mehmet Ünlü, Wezzomart kurumsal ilişkiler Müdürü Nilay Ünlü ve Ekibiyle birlikte bu gün İskenderun basını ile bir araya geldi.


Suriye ve Irak’a “Online kapı”
Türk Marka ve ürünleri Suriye ve Irak’a online satış ile kapı aralayacak
Mehmet Ünlü, Mikro İhracat İş Modeli ile Online Pazaryeri ve Hızlı Kargo hizmetlerini Wezzomart markası ile mikro ihracatta Türkiye’nin en büyüğü olmayı hedeflediklerini belirtti.

Ünlü, “Tedarikçilerimizin dijitalleşmesini destekleyerek, yerel üreticileri güçlendirerek ve kadınların dijital ekonomi ve üretime katılımını savunuyoruz. Amacımız ülkemiz ürün ve markalarını güçlü lojistik altyapımız ve mikro ihracat aracılığıyla yakın coğrafyaya erişilebilir kılmaktır. Wezzomart sosyal sorumluluk projesi olarak da görülebilir. Ticaretin tüm altyapısının İstanbul’da olmasına rağmen biz coğrafyaya yıkınlğı ajantajını kullanarak merkezimizi İskenderun olarak belirledik. Bizim de üyesi bulunduğumuz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri için Wezzomart Online Pazaryeri Platformunda ayrıcalıklar sunacağız. E-Ticarete adım atmak isteyenlere de kurum olarak ücretsiz danışmanlık vereceği” dedi.

Ticaret Bakanlığı tarafından önceliklendirilen Mikro İhracat iş modelinin kullanılacağını belirten Ünlü İskenderun esnafının kendi ürettiği veya aracı olarak tedarik ettiği tek bir ürünü bile Irak pazarına ulaştırabileceğini söyledi.

Mikro ihracat yurt dışına ihracat gönderilerinin yetkili kargo firmaları tarafından elektronik ortamda yapılabilmesini sağlayan bir ihracat modeli olduğunu kaydeden Ünlü bu ihracat modelinin günümüzde yurt dışında küçük ebat ve düşük ağırlıklarda ürün satışını kolaylaştırdığını belirtti.
Anatolia Express ve Wezzomart Online Pazaryeri kurucusu Mehmet Ünlü platformda tedarikçi olmak isteyenlerin https://partner.wezzomart.com/tr adresinde detaylı bilgiye ulaşabileceğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.