Antakta Ticaret Odası Genel Kurulu için “ağır” iddialar!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

5 Kasım Cumartesi günü yaptığı kongrede yarışan mevcut Başkan Hikmet Çinçin, rakibi Ali Kavak’ı diskalifiye ederek listeden galip çıkması ile bir takım iddialar ortaya atıldı.
Mevcut başkan Hikmet Çinçin’in mavi listesi ile Ali Kavak’ın beyaz listesinin yarıştığı Hatay’da Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Genel Kurulu 5 Kasım sabah 09.00’da başlayıp oy kullanma işleminin saat 17.00’de saat tamamlandı. Yaklaşık 1 saat süren oy sayım işleminin ardından kazanan Mavi Listede kesin olmayan sonuçlara göre 25 meslek gurubunun 19’unu, Ali Kavak ise 4 meslek grubunun oyunu aldı. İddiaya göre, odadaki seçimin kaderini ise Suriyeli üyelerin oyları belirledi.

Gazeteci yazar Fatih Ergin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 7130 delegenin oy kullandığı seçimi kazanan Hikmet Çinçin’in, 682 Suriyeli üyenin desteği ile kazandığını öne sürdü.
Ergin, paylaşımında; “Hatay Antakya’da 7130 delegenin oy kullandığı Ticaret ve Sanayi Odası seçimini, 682 Suriyeli delegenin desteklediği ve Erdoğan ile direkt görüşebilen Hikmet Çinçin kazandı! Bir iddiaya göre, Suriyeli delege sayısı 2600! Sessiz işgal ilerliyor! Türk piyasasını da ele geçiriyorlar!” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.