CHP’den KMÇYD’ye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç, Dr. Ender Çolakoğlu ve beraberindeki heyet, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret etti.
Derneğin kuruluşundan bu ya yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Zeynep Çakmaklı, dernek çatısı altında kuruluşundan bu yana yapılan çalışmaları, iyileştirilen yaşamlardan kesitler sundu.


CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu’nun hayranlıkla dinlediği dernek çalışmaları karşısında Başkan Zeynep Çakmaklı ve ekibi kutladı. Başkan Mansuroğlu, “Gelirken boş gelmedik. Derneğinizin bünyesindeki çocuklarımıza kırtasiyeler getirdik. Onları mutlu etmek ve eğitim bütçelerine katkı sunmak için.” Dedi.

Doktor Ender Çolakoğlu, verilen emeklerin ve gösterilen çabaların insanlık adına umut verici olduğunu belirterek Başkan Çakmaklı’yı ve derneğin bu günlere ulaşmasında emeği geçenleri kutladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Turhaner’in de eşlik ettiği ziyarette, Derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalarda Dr. Çolakoğlu’nun desteklerinden övgüyle bahseden Başkan Çakmaklı, hem ziyaretten hem de desteklerinden dolayı CHP’li konuklarına teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de desteklerini beklediklerini ifade etti. Başkan Zeynep Çakmaklı, ziyaretten dolayı Mansuroğlu’nun şahsında konuklarla teşekkür etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.