Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alagöz: Türkiye’ye 13 Milyon Kaçak Sığınmacı Geldi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Herkesin dileği, Geçici Sığınmacı Statüsündeki Suriyelilerin en kısa zamanda Suriye’ye geri dönmesi” ile ilgili Hatay HATMEK Salonunda konferans verdi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, “Türkiye genelinde yaşanan sosyal, siyasi, ekonomik, dış ve iç politika gelişmelerini biz siyasetçiler olarak yakından takip ettiğimiz gibi, halkımız da yakından takip ediyor. Bizler vatandaşlarımız için, ülkemiz için, bayrağımız için her zaman milli politika izlemeye devam edeceğiz.

Türkiye’ye Afgan ve Suriyeli olmak üzere toplam 13 milyon sığınmacı ve kaçak geldi

2022 yılı sonu itibariyle Türkiye’ye Afgan ve Suriyeli olmak üzere toplam 13 milyon sığınmacı ve kaçak gelmiştir. 2011 ile 2022 yılları arasında ülkemize gelen Suriyeli sığınmacıların ülkemize maliyeti 100 milyar doları geçmiştir.

Her Türk vatandaşı Suriyeli sığınmacılar için bin 300 dolar ödemiştir. Bizler Zafer Partisi olarak iktidara geldiğimizde yaklaşık 10 milyon sığınmacı ve kaçak yaşayan vatandaşları en geç 1 yıl içerisinde vatanlarına geri yollayacağız.” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ile birlikte Antakya Uzun Çarşı esnafının dertlerini dinledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.