BAŞKAN TOSYALI’DAN KIRAÇ KONSERİNE DAVET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir takım kutlama programları ve etkinlikler düzenlediklerini belitti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu çerçevede 26 Ekim Saat:20:00’da sevilen sanatçı Kıraç’ın kıymetli hemşerilerimize muhteşem bir konser vermek üzere Atatürk Anıt Alanında olacağını söyledi.

CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ
Resmi programların yanında Belediye olarak hafta boyunca birçok kutlama etkinliği düzenledik. Diğer etkinliklerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız. Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu kıymetli hemşerilerimiz ile hep birlikte yaşayacağız. Bu vesile ile; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Şimdiden , tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm bölge halkını düzenlemiş olduğumuz konserimize davet ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.