BAŞKAN TOSYALI’DAN İTSO VE DTO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun’un her yönden gelişmesi için çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İLK ZİYARET İTSO’YA
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Tosyalı,”Levent beye , yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine hayırlı olsun diliyorum.Bizler İskenderun’da yaşıyoruz.İskenderun’un ekonomik,sosyal ve her anlamda daha ileri gitmesi noktasında iş birliği ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bölge ekonomimiz ve istihdamına değerli katkılar sunan tüm İTSO’ya teşekkür ediyoruz.Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetim dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz ise , “Olağan genel kurulumuzu tamamladık.Organ seçimlerini yaptık.Bundan sonra Bölgemiz ekonomisinin gelişmesi için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz ” dedi

DTO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.