Ahilik Haftasında Mehterle yürüdüler…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ve vatandaş, Mehter Takımı eşliğinde İskenderun’un Şehit Pamir Caddesinde yürüdü.

Esnaf ve vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ile mehter takımı eşliğinde İskenderun protokolü ile Ahilik Bayramını kutladı.

Ahilik Haftası kutlamaları için Şehit Pamir Caddesinde bir araya gelen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ile birlikte yürümekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ahilik kavramının önemine değinen Kuyumcular Saatçiler Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, “Ahilik Haftasının 35. yıldönümü dolası ile çeşitli kutlama etkinlikleri düzenledik.Bugünde mehteran takımı ve esnafımız ile birlikte kutlamanın huzuru içerisindeyiz. Tüm esnaf sanatkarının bayramı kutlu olsun. Ahi Bayramındaki birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyorum” dedi.
Gerçekleştirilen yürüyüşe çevredeki vatandaş ve esnaf da korteje alkış ile destek verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.