Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Sevdamızın adı Cumhuriyet

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada “Sevdamızın adı Cumhuriyet” mesajı verdi.
Başkan Gül, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusunun, 26 Ağustos 1922 yılında başlattığı, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 30 Ağustos zafer gününde, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlamaktayız.
Sevdamızın adı Cumhuriyet diyerek, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin, küllerinden doğarak, yokluklar içinde yazdığı destansı zaferlerin yıl dönümünde, vatan toprağını namus sayan asil Türk Milleti’nin, esaret ve teslimiyete karşı tek vücut olarak bağımsızlığı haykırdığı, Cumhuriyetimizin kuruluşunda mihenk taşlarının en önemlisi olan ve yeniden doğuşunu simgeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünde, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, bağımsızlık uğrunda Şehit ve Gazi olan asil milletimizi, saygı ve minnetle yad ediyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.