İGC’den Sektörel’e 14. Yaş günü kutlama ziyareti…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Her ay bir sektörü konu alarak inceleyen dergicilik alanında Türkiye’de ilk ve tek konseptle 13 yıldır yayım hayatını sürdüren Sektörel Aylık Ekonomi Dergisi 14. Yaşına girmenin haklı gururunu İGC yönetimiyle birlikte yaşadı.
Merkezi Hatay’ın İskenderun ilçesi olan Sektörel Aylık Ekonomi Dergisi’nin kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla İGC (İskenderun Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı Diyap Atar ile yönetimi kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
İGC yönetimini konuk eden Sektörel Dergi İmtiyaz Sahibi Ufuk Aktuğ, Genel Yayın Yönetmenliğini Necati Yıldız, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü İdris Aydoğan, Haber Müdürlüğünü Halit Sapmaz, tasarım ve sayfa sekreterliğini Halit Tunç’un yaptığı belirterek “Sektörel aylık ekonomi dergimiz 22 Ağustos 2009 yılında yayım hayatını girdi. 13 yıldır her ay bir sektörü inceleyen ve konu alan, ekibimiz, bölgedeki birbirinden farklı sektörleri okurla buluşturmayı sürdürüyor. Zorlu ekonomik koşullarda, bu alanda emek yoğun çalışarak, işletmelerin başarı hikayelerinden, sorunlarına ve beklentilerine kadar geniş yelpazede yaptığımız haberleri kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bugüne kadar bizlerin yanında bulunan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kutlama ziyaretinde bulunan İGC İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da, “Gerek İskenderun’da, gerekse bölgede çok önemli bir işlevi yerine getiren Sektörel ekonomi dergisinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayım hayatının uzun soluklu olmasını diliyorum” dedi.
Kutlama ziyaretinde ayrıca İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile Sektörel Ekibi birlikte ‘Nice Yıllara’ temennisiyle 14. Yaş günü pastasının mumunu birlikte söndürdü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.