ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Sn. Dr. Polat Kara ve beraberindeki protokol heyeti, “Kurban Bayramı” dolayısıyla Şehit Er Ramazan Yıldız’ın muhterem ailesini ziyaret etti.
Aziz şehidimizin elleri öpülesi annesi Sn. Zübeyde Yıldız ve muhterem babası Sn. Şemsettin Yıldız ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam Dr. Polat Kara ve beraberindeki protokol heyeti, Kurban Bayramını kutlamalarının yanı sıra herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde de hasbihal ettiler.
Ziyaret esnasında hoşsohbet ortamında bir araya geldiğimiz şehit ve gazi ailelerimiz ile bayramın maneviyatının paylaşılmasının yanı sıra aziz şehitlerimizin ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizin ruhuna izafeten Kur’anı Kerim de okundu.
Söz konusu ziyarete; Kaymakam Sn. Dr. Polat Kara’nın yanı sıra Belediye Başkanı Sn M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğamiral Murat Fırat, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı Sn P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Sn. Reşit Yıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sn. Yılmaz Balaman ve SYDV Müdürü Sn. Erkan Kaya katıldı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.