MÜBAREK ŞEHİTLİĞİMİZİ ZİYARET ETTİK!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Sn. Dr. Polat Kara, “Kurban Bayramı” münasebetiyle tertip edilen “Şehitlik Ziyareti” programına katıldı.
8 Temmuz 2022 Cuma (Arefe) günü saat: 18.00’da İskenderun Şehitliği’nde gerçekleştirilen program kapsamında; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklal Marşımız okundu.
Rütbelerin en üstünü olarak addedilen “şehitlik” mertebesine erişen tüm aziz şehitlerimizin ruhuna izafeten Kur’anı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından İskenderun İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız’ın eşliğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için dualar edildi.
Kaymakam Dr. Polat Kara, şehitlerimizin mübarek kabirlerini tek tek ziyaret ederek, baş uçlarına karanfil bırakmasının yanı sıra muhterem aileleriyle de yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.