Beste ve Yavuz Kaya evliler kervanına katıldı… Gün batımında nikahları kıyıldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrat Sol Partisi (DSP) Hatay İl Başkanı Ali Kaya ve eşi Ayten Kaya’nın kızları Beste,  Sultan ve Cengiz Kaya’nın oğulları Yavuz Kaya düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın İskenderun Körfezinde gün batımında kıydığı nikâhın ardından gerçekleşen düğün törenine İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ile DSP il ve ilçe yönetimi, kamu kurum ile kuruluş temsilcileri, kaya ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

İSOS Otel’de gerçekleştirilen düğünün yapıldığı alana gelin ve damadın aileleri ile arkadaşlarının alkışları arasında giriş yapan genç çiftler, birbirinden güzel ve hareketli müzik eşliğinde yaptıkları dans davetlilerin gözlerini kamaştırdı.

Davetliler düğünün yapıldığı gece boyunca genç çiftleri pistte yalnız bırakmadı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.