Doktor Adnan Yüce bu gün Milas’tan uğurlanacak!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun´da uzun yıllar çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görev yapan, çevre, eğitim, kültür ve sanat çalışmalarıyla İskenderunluların gönlünde taht kuran Dr. Adnan Yüce vefat etti.

Milas mezarlığına defnedilecek Dr. Adnan Yüce´nin vefatı, İskenderun´daki dostlarını da yasa boğdu.

1980-2001 yılları arasında SSK Hastanesinde çocuk hastalıkları ve sağlığı uzmanı olarak görev yapan Dr. Adnan Yüce, İskenderun´dan sonra görevine Ankara´da devam etti. 3 yıl önce emekli olan Dr. Adnan Yüce, eşi Dr. Sabire Yüce ile Bodrum´a yerleşmişti.

Dr. Adnan Yüce, Hatay Tabib Odası´nda uzun yıllar yöneticilik yamasının yanısıra, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şubesi´nin kuruluşunda görev aldı. Derneğin Şube başkanlığı görevini de yürüten Dr. Yüce, eşi Dr. Sabire Yüce ile birlikte proje çalışmalarıyla halkın gözünde hatırı sayılır bir yer edinmişti.

Adnan Yüce bu gün ikindi namazının ardından Milas da son yolculuğuna uğurlanacak.

 

72 yaşındaki emekli doktor Adnan Yüce, sabah erken saatlerde sahilde hareketsiz yatarken bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yüce’nin hayatını kaybettiğini belirlediği öğrenildi. Yüce’nin cenazesi ölüm nedenini belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, jandarma soruşturma başlattı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.