ADNAN AĞIR TEKRAR GÜVEN TAZELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARIAD) 4. Olağan Genel Kurulunu Karaağaç Turkuaz Cafe& Restaurant’ta gerçekleştirdi.
Tek liste halindeyken gidilenlerde mevcut başkan Adnan Ağır tekrar güven tazeledi.


Karaağaç Merkez Türkbaşı Cafe& Restaurant Nevşehir geneli genel kurul ve iftar yemeği Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Altun, DASİFED Başkanı Gülay Gül, STK yerelleri, siyasi partiler, kurum müdürleri, üyeler ve çok sayıda davetlili.
Güven tazeleyerek; ”Geleneksel yürüyüşün 4. adım atmaya hazırlanıyoruz.
Arsuz İş insanları Derneği (ARİAD); hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin korunduğu, gözetildiği; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş insanlarının, kurdukları bir dernektir.
3. çalışma dönemini bitiriyor, yeni döneme adım atıyoruz. Örgütlenmeler soyuttur, somut olan insandır. Her düzeyde görev almış, küçük büyük demeden katkı sağlamış, özveriyle çalışmış, eleştirmiş, uyarmış, önermiş, farklılığını saklama ihtiyacı duymamış bütün dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
ARİAD hedeflerine taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi geleceğe hazırlayacağız.
Arsuz’un gelişmesi ve kalkınması, yeni yatırımların yapılması, üretimin arttırılması ve istihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla tüm gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
ARİAD ailesi olarak, bugün bu güzel ortamda genel kurulumuzu gerçekleştirdiğimiz Turkuaz Cafe& Restaurant işletme sahiplerine ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.
Genel kurul sonrası üyeler ve davetliler sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yapılan genel kurul sonrası yönetim ve denetleme kurulları şu şekilde oluştu:
YÖNETİM KURULU-ASİL
Adnan Ağır, Süleyman Bölücü, Akın Ceritbinmez, Gökhan Tutar, Abdulhamit Kirmitçi, Mehmet Altun, Tuğba Kara, Neslihan Arslan, Garip Köklü, Erkan Horuz, Erkin Polat, Muzaffer Kürşat Esen, Berket Zeytun, Aybike Soydan, Mehmet Zülfikar Güler
YEDEK
Mert Akbay, Soydan Soydaş, Şirin Mercan, Vedat Tarhan, Yavuz Cem Cengizoğlu, Yayha Yüksel, Kenan Günay, Abdullah Şenöz, Ersan Uyar, Sedat Alkaya, Ali Acar, Turgay Köybaşı, Özkan Kuş, Enver Palta, Gökhan Eker
DENETİM KURULU-ASİL
Ahmet Bilir, Nigar Özer, Tülin Kaya
YEDEK
Ravuda Arslan, Levent Deniz, Esra Alakuş Tümkaya

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.