İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Ramazan Bayramı bayramlaşmasına ev sahipliği yaptı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç, coşku ve heyecanla gerçekleşirken, halk ile devlet ricalinin en güzel buluşma örneği yaşandı.

Her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması; kentimizde yüz yıllardır var olan ve pekişerek devam etmekte olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serildi.

 

2 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat: 14.00 – 15.00 arasında İskenderun Kaymakamlığı avlusunda gerçekleştirilen  bayramlaşma programına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, adli, idari ve askeri erkan, resmi ve özel kurum/kuruluşların yöneticileri, iş insanları, siyasi parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve meslek odaları başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar, basın mensupları ve halkı katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.