İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yardım kapılarını aralıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

On bir ayın sultanı Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere yardım yapmak isteyenlere kapılarını aralayan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, ihtiyacı olan ailelere hayırseverler aracılığı ile destek sunuyor.

Yardım yapmak isteyenlerin Dernek ile iletişime geçip yardım yapabileceklerini ifade eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, hayırseverlerin yardımlarının doğru yerlere ulaşmasını sağlıyoruz. Ramazan ayı dışında da ihtiyacı olan ailelere gıda kolileri, giyim yardımı v.b. destekte bulunduklarını ifade etti.

Ramazan ayının hepimize hayırlı uğurlu geleceğine olan inancını dile getiren Zeynep Çakmaklı; “Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar yardıma muhtaç olan aileleri daha çok etkiledi. Çok insan perişan durumda, Bu Ramazan ayı içerisinde ve Ramazan Bayramı’nda derneğimiz bünyesindeki ailelerimize ve çocuklarımıza, hayırseverlerimizin maddi manevi destekte bulunmaları için çağrımızı ı yineliyoruz.
Yardıma ihtiyacı olan ailelere ve çocuklara el uzatmak isteyen herkese derneğimizin kapıları açık. Yapılan yardım ve destekler yerini bulsun, yüzler gülsün diye yardımseverlerle omuz omuza çabalıyoruz. Bugüne kadar derneğimize yardım eden ve önümüzdeki süreçte de yardım yapacak tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının tüm Müslümanlara hayırlı uğurlu gelmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.