Sektörler İstanbul Depremine Ne Kadar Hazır?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TÜRKONFED ve  TÜSİAD ortaklığı,  SEDEFED ve  Hedefler için İş Dünyası Platformu koordinasyonu ve  UPS Vakfı desteği ile hazırlanan, ‘enerji’, ‘bilgi ve iletişim teknolojileri’, ‘ulaştırma ve lojistik’, ‘tarım ve gıda’, ‘sigorta ve finans’ sektörlerinin incelendiği “ Sektörler İstanbul Depremine Ne Kadar Hazır?” raporunun tanıtım toplantısı  15 Mart Salı günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç ve OCHA-UNDP Connecting Business Initiative Network Koordinasyon Uzmanı Florian Rhiza Nery’nin konuşmaları ile başlayacak olan toplantıda, “Sektörler İstanbul Depremine Ne Kadar Hazır?” raporunun detaylarını  Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murad Tiryakioğlu anlatacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.