ABADER GELECEK PARTİSİ İSKENDERUN TEŞKİLATINI AĞIRLADI

Published on:  /   1 Yorum

Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER), İskenderun Gelecek Partisi ilçe teşkilatını ağırladı. Gelecek Partisi İskenderun ilçe teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette; Gelecek Partisinin faaliyetlerinden, icraatlarından ve ülkemizdeki siyasi gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundular.

ABADER başkanı Duran Bilgin dernek  faaliyetlerini anlattığı ziyarette yerel ve genel seçimlerde adayların mutlaka hâkim huzurunda önseçimlerle belirlenmesini şart olduğunu ve bu şartlarda seçilen milletvekillerinin ve belediye başkanlarının, halka daha yararlı olacağını ve yöremizden bir aday çıkması halinde yerel ve genel seçimlerde yine bölgemizden 100 binden fazla oy alacağını ifade ettiler.

ABADER Başkanı Duran Bilgin,  “Biz siyasi partileri demokrasi bahçemizin çiçekleri olarak görüyoruz, sizleri konuk etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kategori:

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.