MHP İlçe Başkanı Bozkurt: Hatay üzerindeki kirli emelleri boşuna ve nafiledir.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Türkiye topraklarından ayrılamaz bir parça olduğuna vurgu yapan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yaptığı açıklamada; Suriye’den yapılan Hatay ile ilgili açıklamaya tepki koydu.

 

 

“Kendi ülkesini bile savunamayanlar ülkelerinde yapılan katliamlara seyirci kalanlar ülkelerinde evlatlarına ve kadınlarına sahip çıkamayanlar sözde Suriye halk meclisinin Hatay üzerindeki kirli emelleri boşuna ve nafiledir.

Sizler önce kendi vatanınıza toprağınıza sahip olunda ondan sonra konuşun ey gafiller önceden bizim olan topraklarımızda oturduğunuzu sizlere hatırlatırız.

 Bilmez misiniz ki; bizler 7 kıtaya hükmeden Osmanlı torunlarıyız sizlere bizim nefesimiz yeter.

 türkün ayranını kabartmayın piricnce giderken evdeki bulgurdan olmayın. Ama işimiz sadece sizlerle değil o sözleri size söyletenlerle de olacak. Bizim 2 anamız vardır biri bizi dünyaya getiren öbürü üzerinde barındığımız torak anamızdır bunun ikisine de göz dikenin gözünü oyarız unutulmasın ki; Bir Türk Dünyaya Bedeldir. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, açıklamasını “Bir Türk Dünyaya Bedeldir. Ne Mutlu Türküm Diyene.” sözleriyle tamamladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.