Hatay İl Emniyet Müdürü’ne taziye ve başsağlığı mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay İl Emniyet Müdürü ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Örten‘in 9 yaşındaki kızı Zehra Örten, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

İskenderun Kaymamı İskender Yönden yayınladığı taziye mesajında “TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Hatay İl Emniyet Müdürü ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Sn. Nadir Orten‘in küçük kızı Zehra Örten’in elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin teessürle öğrendik. Henüz 9 yaşında iken cennete kavuşan Zehra kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz eder, aynı kazada yaralanan ve tedavi altına alınan Nadide Örten’e acil şifalar dileriz. Nadir Örten başta olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerinin acısını gönülden paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da yayınladığı mesajında Başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerini iletti. Yılmaz mesajında: “

Hatay Emniyet Müdür yardımcımız Sayın Nadir Örten’in eşi ve kızının trafik kazası geçirdiğini, meydana gelen kazada kızı Zehra’nın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Müdürümüze sabır ve yaralı eşine Acil şifalar diliyorum.” Dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.