Sueda İrem Özdemir, 2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvasında Hatay’ı temsil edecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sueda İrem Özdemir, 2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvasında Hatay’ı temsil edecek

Satranç Turnuvasında Hatay 15 yaş İl ikincisi olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sueda İrem Özdemir, Kırşehir’de yapılacak turnuvada hazırlanıyor.

 

2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvası, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile 13 – 18 Eylül 2021 tarihleri arasında Kırşehirde gerçekleştirilecek olan turnuvada Sueda İrem Özdemir, Hatay’ı temsil edecek. Turnuvada dereceye giren sporculara toplamda 35 bin 500 TL değerinde ödül dağıtılacaktır.

Arsuz Satranç Kulübü Derneği bünyesinde çalışmalarını yürüten İskenderun’lu Sude irem Özdemir, 31 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında Antakya’da gerçekleştirilen turnuvalarda  öğrencileri Sude irem Özdemir başarı göstermiş ve Hatay 15 yaş kızlar ikinciliği derecesini elde etmişti…

Arsuz Satranç Kulübü Derneği Başkanı Cem Bozkurt, satranç sporunun özellikle çocukların üzerindeki olumlu etkilere dikkat çekerek “Satranç, kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkiler ve geliştirir” dedi.

Şehit ve Gazi ailelerinin çocuklarına ücretsiz satranç kursu

Satranç ile ilgili görüşlerini de dile getiren  Başkan Bozkurt, Şehit ve Gazi ailelerinin çocuklarına ücretsiz satranç kursu vereceklerini de duyurdu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.