Payas’a yapılacak yatırımlar gündem oluşturuyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Av. Suzan Şahin, Payas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Milletvekili Şahin Payas’ın Yatırımları ve Sorunlarını dinledi, yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette ev sahipliğini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu yaptı.

Payas ilçe yönetimi ve meclis üyeleri’nin katıldığı ziyarette Payas’a yapılacak yatırımlar ve sorunlar masaya yatırıldı. Ziyarete ilişkin olarak bir değerlendirme yapan CHP Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu: Milletvekili Suzan Şahin’in ilçe ziyareti hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

ilçe örgütümüzü ziyaret etti. İlçe yönetimi ve Meclis üyelerimiz ile yapılan toplantıda 2021 yılı içerisinde Payas İlçemiz için yapılacak olan yatırımları masaya yatırdık. Payas’ımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. En kısa sürede sorunların çözümleri için çalışmalarımıza başlayacağız.Tüm Payas halkına sevgi selamlarımızı iletiyoruz. Biz bu memleketi seviyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.