İSTE Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Topal kurum değiştirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Kayahan Topal’ın, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görev alacağı öğrenildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kayahan Topal, Elazığ’da KYK Yurt Müdürlüğü görevini başarıyla yürütürken yaklaşık bir yıl önce İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Öncesinde 3 yıldır Elazığ’da KYK Yurt Müdürlüğü görevini yürüten ve yapmış olduğu çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyordu.


“1 yıla yakın bir süredir sürdürmüş olduğum İSTE Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevimden, bir başka kuruma geçiş yapmam nedeniyle ayrılmış bulunuyorum.

Görev süremiz içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarla aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmış olduğumuzu ümit ediyorum.

Hizmet süremiz içerisinde basın bültenlerimize yayın organlarınızda yer vererek bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da siz kıymetli meslektaşlarına çok teşekkür ediyorum.

Her ne kadar bir çok meslektaşımızla pandemi sürecinde olduğumuzdan dolayı yüz yüze görüşme imkanı bulamasak da, bende ayrı yer edinen herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Son olarak birlikte çalışma imkanı bulduğum İskenderun Kaymakamımız Sn. İskender Yönden, Hatay Vali Yardımcılarımız Sn. Yusuf İzci, Sn. Eyüp Batuhan Ciğerci, İSTE Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektörümüz Prof. Dr Tolga Depci, Genel Sekreterimiz Yahya Kılıç, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Okul Müdürlerimiz, Daire Başkanlarımız, Şube Müdürlerimiz, değerli akademisyenlerimiz ve kıymetli mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.