WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (56255) ORDER BY t.name ASC

İnönü 47. ölüm yıl dönümünde anılıyor | Ekogündem Gazetesi

İnönü 47. ölüm yıl dönümünde anılıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, vefatının 47’inci yılında İsmet İnönü’yü andı. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Türkiye Cumhuriyeti İkinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dava ve silah arkadaşı İsmet İnönü’nün vefatının 47. yılı sebebiyle bir anma mesajı yayınladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı İsmet İnönü’yü vefatının 47’inci yılında şükran ve büyük bir minnet ile anıyorum. Onun aziz hatırasına sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya her zaman devam edeceğiz”dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, ölümünün 47’ncı yıl dönümünde anılıyor. İsmet İnönü, Türk siyasi tarihinde asker, Dışişleri Bakanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı ve muhalefet lideri olarak görev yapmıştı.

Atatürk’ün ölümünden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinin oybirliği ile Cumhurbaşkanı seçilen (11 Kasım 1938). İsmet İnönü, İkinci Dünya Savaşına Türkiye’yi sokmamak için devletler arası politika alanında çok yönlü çalışmasının sonucu başarmasıyla ve Türkiye’nin çok partili demokratik hayata geçişi sağlamasıyla biliniyor. Milli Şef olarak da tanımlanan İsmet İnönü, dürüst bir seçim yasası yaptırarak 14 Mayıs 1950’de iktidarı devretti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.