2020 VERGİ BORCU YAPILANDIRMASINI KAÇIRMAYIN..!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun 17 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yapılandırmalar,  yürürlüğe girdi.

2020 VERGİ BORCU YAPILANDIRMASI BAŞVURULARI BAŞLAMASININ ARDINDAN KONUYLA İLGİLİ OLARAK BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, işverenlerin başvurularını e-Sigorta kanalıyla internet üzerinden yapabilecekleri gibi, elden ya da posta yoluyla bağlı bulundukları SGK il müdürlüğüne veya Sosyal Güvenlik Merkezine de yapabileceklerini bildirdi.

Yapılandırma yapılması için e-devlet ya da İnternet Vergi Dairesi’ne web sitesinden erişilerek yapılandırma adımları uygulanıyor.

İnteraktif Vergi Dairesi ya da e-devlet’e giriş yapıp arama kısmına “Mükellefiyet Gerektiren Vergi Borcu Sorgulama ve Ödeme” kısmından yapılandırmayı gerçekleştirebiliyorsunuz. İnternet Vergi Dairesi’ne girdikten sonra sol tarafta bulunan “Yapılandırma İşlemleri” kısmından borçlarınızın tamamını yapılandırabiliyorsunuz.

İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN İŞLEM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

E-DEVLET ÜZERİNDEN İŞLEM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.