GELECEK PARTİSİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANI NİZAMETTİN DEĞER KİMDİR?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Nizamettin DEĞER,  sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti.

Değer, “Gelecek Partisi Hatay il Başkanlığı yetki belgesi verme törenimize katılım sağlayarak bizleri şereflendiren, Onurlandıran, Can Dostlarıma yol arkadaşlarıma Dernek Başkanlarıma, Basın Mensubu Arkadaşlarıma, Kurucu Başkanlarıma, Üyelerime, Törenimize güzellik katan tüm kardeşlerime, abilerime, ablalarıma teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

Antakya ilçe Başkanlığına atanan Nizamettin Değer kimdir?

1965 yılında Hatay’da doğan Nizamettin Değer ilk ve ortaokulu Altınözü’nde liseyi  Antakya’da bitirdi. Üniversite tahsilini Eskişehir’de Ekonomi Fakültesi  ve Sağlık bilimleri Fakültesi’nde tamamladı. Mühendislik yönetimi alanında yüksek Lisans yapan Nizamettin Değer değişik kamu kuruluşlarında yöneticilik ve denetmenlik yaptı. 2019 yılı yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı olan Değer, evli ve üç çocuk babasıdır. Hobi olarak zeytincilikle de uğraşan Değer, halen, Sanayi yatırımları alanında serbest Proje mühendislik yönetimi ve müşavirliği yapıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.