“Kurallara uyalım mesafeyi koruyalım maskemizi takalım Sağlıcakla kalalım”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter Kaymakam Yönden ile birlikte Maske Denetime katıldı… Kurallara uyalım, mesafeyi koruyalım maskemizi takalım Sağlıcakla kalalım’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ile birlikte şehir merkezinde maske denetimi yaptılar.

Korona virüsle mücadele kapsamında tedbirlerin arttırılması ve hastalığın önüne geçilmesi için maske takma zorunluluğu getirildi.

İskenderun’un en işlek caddeleri olan Ulu Cami ve Şehit Pamir Caddesinde esnaf ve halk ile bir araya gelen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın maske kullanılmasının zorunlu olduğunu ve yarından itibaren kurallara uymayanlara cezai işlem yapılacağına dikkat çektiler. Yapılan denetimlerde halkı uyardıklarını belirten İskenderun Kaymakamı İskender Yönden; ”Bu gün şehrimizin dört bir tarafında yetkili birimlerimiz halkımıza maske takmaları yönünde denetimler yapmaktadır. Burada amaç ceza kesmek değil, kurallara uyarak, virüsün ve hastalığın  önüne geçmektir. Maalesef son günlerde ülke genelinde ve şehrimizde de Korona virüs vakalarında artış gözlenmektedir. Bizim bölgemiz diğer illere oranla şanslı ancak tedbiri elden bırakmamak lazım” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Şehir merkezinde yapılan denetimler esnasında, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da katıldı. Şehrin en yetkili kurumları halka maske takılması yönünde çağrıda bulunarak, ‘Kurallara uyalım, mesafeyi koruyalım maskemizi takalım, Sağlıcakla kalalım’ dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.