Yönden’den pandemi sürecinde özverli çalışmaya teşekkür…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Korona Virüsü (Covid-19) Salgınına yönelik alınan tedbirler ve kararlar ile yürütülen mücadele sürecinde özveri ile görevini yerine getiren kurum müdürleri başarı belgesi ile onurlandırıldı.

İskenderun’da görevli ilgili, yetkili kurum müdürleri ile sosyal mesafe esası çerçevesinde bir araya gelmesinin ardından istişare de bulunan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 12 Mayıs 2020 günü İskenderun Kaymakamlık bahçesinde Korona Virüsü (Covid-19) Salgınına yönelik alınan tedbirler ve kararlar ve yürütülen çalışmalarla ilgili toplantı sonrasında  “üstün çaba ve gayret ile görevini yerine getiren kurum müdürlerimize de başarı belgesi ile onurlandırdı.

 

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, sosyal bir devlet anlayışı ve ahde vefayla fedakârca görev ifa eden; Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök,İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadir Başar,İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İŞKUR İskenderun Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, KYK Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ile Kız Yurdu Müdür Vekili Şükran Karabay , skenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlisi Dr. Hüseyin Pala‘ya teşekkür ederek, başarı belgesi takdim etti.

 

Pandemi, teşekkür belgesi,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadir Başar,İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İŞKUR İskenderun Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, KYK Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ile Kız Yurdu Müdür Vekili Şükran Karabay , İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlisi Dr. Hüseyin Pala

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.