19 Mayıs’ı da kapsıyor: 4 Gün Sokağa Çıkma Kısıtlaması 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Haftasonu uygulanacağı ifade edilen sokağa çıkma kısıtlaması 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da içine alarak dört güne çıkarıldı… Hatay’da 21-64 yaşları arasındaki vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamalarda bulunmasının ardından Hatay Valiliği de vatandaşları bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında; “11 ile 15 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma imkanı verdik. Bu vatandaşlarımızın kurallara uyarak görmekten memnun olduk. Cuma günü de 15-20 yaş grubu aynı imkandan yararlanacaktır. Herhangi bir olumsuzluk olmadığı sürece önümüzdeki haftalarda da uygulanacaktır. 16-17-18-19 Mayıs’ta yine sokağa çıkma kısıtlandırılması uygulanacaktır.” Demişti.

16 Mayıs’ta başlayacak ve dört gün sürecek sokağa çıkma yasağının uygulanmayacağı iller de belli oldu! Aydın, Denizli, Adana, Şanlıurfa ve Trabzon’da sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

HATAY’A SEYAHAT KISITLAMASI KALKTI..!

HATAY BAŞTA OLMAK ÜZERE ŞU İLLERE SEYEHAT YASAĞI KALKTI:  Antalya, Aydın, Erzurum, Malatya, Mersin ve Muğla olarak ilk etapta açıklanmıştı. Son açıklamaya göre ise, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ’da kısıtlama kaldırıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.