HATSU HEYETİ, SAĞLIKLI GELECEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) heyeti, Antakya, Samandağ ve Defne ilçelerimize su iletimi görevi görecek olan Karaçay Barajı ve Karaçay İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne teknik gezi düzenledi.


Yapılan inceleme çalışmalarına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcıları Muhammed İkbal Polat ile Hüsna Karayazgan, daire başkanları ve teknik ekip katılım gösterdi.
Genel Müdür Çaparali ve beraberindeki heyet, Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından yapılan ve bitirildikten sonra HATSU Genel Müdürlüğü’ne devredilecek olan Karaçay İçme Suyu Arıtma Tesisi ile içme suyu isale hatlarında incelemelerde bulunup teknik ekipten ayrıntılı bilgiler aldı.
HATSU heyeti, Yaylıca’da yapımı tamamlanan ve büyük öneme sahip olan içme suyu arıtma tesisindeki havuzlar, elektrik panoları, klorlama ve kimya üniteleri ve temiz su deposu bölümlerinde de incelemelerde bulunup, çalışmaların aşamaları hakkında istişare gerçekleştirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.