81 İl Valiliğine gönderilen “Koronavirüs Salgını ile Mücadele”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamlığı, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderilen “Koronavirüs Salgını ile Mücadele” kapsamında gönderilen ek genelge ile ilgili halkı bilgilendirdi.

yapılan bilgilendirmeye göre; “Sosyete Pazarı olarak adlandırılan başta olmak üzere zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satış yapıldığı yerler ile Semt Pazarı, Sebze ve Meyve Pazarı v. b. temel ihtiyaç maddelerinin satıldığı pazar/satış yerlerine yönelik bir takım tedbir ve kararlar alınmış olup, 27 Mart 2020 Cuma günü itibariyle uygulanmak üzere yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu genelge doğrultusunda; İlçemizde faaliyet gösteren pazar/satış yerlerinde alınan tedbir ve kararlara harfiyen uyulması gerektiğini aksi takdirde cezai işlem yapılacağını hatırlatır, değerli halkımızca da bu süreçte hassasiyet ve titizlik göstermelerini bir kez daha önemle rica ederiz.” denildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.