CHP Hatay İl Başkan Adayı Dr. Hasan Ramiz Parlar’dan İskenderun ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İl Başkan Adayı Dr. Hasan Ramiz Parlar, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle durum değerlendirmesi yaptı. İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Parlar, daha sonra bir basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Masuroğlu ve yönetimini kutlayan Parlar, CHP’nin kongre sürecini değerlendirdi. Parlar, “el ele omuz omuza iktidara yürüyoruz” mesajını verdi.

Dr. H. Ramiz PARLAR Kimdir?

Hacı Sıtkı PARLAR ve Nimet PARLAR’ın dört çocuğunun en büyüğü olarak 1956 yılında Antakya’nın Dutdibi Mahallesinde dünyaya geldi. İlk ve Ortaokulu Özel Ata Kolejinde, Lise öğrenimini Antakya Lisesinde tamamladı.
1975 yılında girdiği İstanbul Tıp Fakültesinden 1981 yılında mezun oldu.  Hekimlik mesleğine İstanbul Okmeydanı Devlet Hastanesinde başladı.  Uzmanlık eğitimini İstanbul Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde tamamladı.
Askerlik görevini yedek subay olarak Van Askeri Hastanesinde yaptı.  Askerlik sonrası Samsun Çarşamba Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı.  1991 yılında atandığı Antakya Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak 20 yıl süreyle aralıksız görev yaptı.  1996 – 2000 yılları arasında Antakya Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevinde bulundu. Antakya Devlet Hastanesinden emekli olduktan sonra özel bir hastanede hekimlik mesleğini sürdürdü. 2014 Mart Yerel Seçim’de CHP Antakya Belediye Başkan Adayı oldu. 2015 Haziran ve 2015 Kasım Genel Seçimleri’nde CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı oldu. 1 Aralık 2015’te yapılan CHP Antakya İlçe Kongresi’nde Antakya İlçe Başkanı seçildi. Dr.Hasan Ramiz PARLAR, Dr.Alev PARLAR ile evli olup, iki çocuk babasıdır. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.