WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (43243) ORDER BY t.name ASC

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Seçimini Yaptı | Ekogündem Gazetesi

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Seçimini Yaptı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Başkanlığa yeniden Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu getirildi. Mustafa Baştuğ güven tazelediği genel kurulda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

 

 Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere; Mustafa Baştuğ, Mehmet Ünüvar, Nevzat Barak, Seval Kirmit Yazar, Levent Hakkı Yılmaz, İhsan Ar, Ayhan Tosyalı.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklere; Müfit Tennioğlu, Sedat Uysal, Erman Arıkan, Mehmet Yıldırım, Mehmet Cihan Önal.

Danışma Kurulu Asil Üyeliklere; Osman Gözükara, Recep Ekinci, Engin Vayısoğlu, Bülent Kavsak, Erdem Ünlüçetinkaya, Ali Tekten, Can Teymur, Garip Şandır, Serdar Kadir Çotulay, Süleyman Çelik, Tevfik Sayek, Ali İnan.

Yönetimin Yedeğinde; İbrahim Karaca, Halil Şenöz, Yaşar Niziplioğlu, Galip Biçer, Canan Gürpınar, Bayram Alpagül, Mehmet Özkan.

Denetleme kurulunun yedeklerinde ise Gökhan Gökten, İsmail Ocak, Yılmaz Arslan, Mehmet Nejat Yanık, Ahmet Aksoy yer aldı.

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Barak, derneğin faaliyetlerini anlattı ve İskenderun’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında derneğin katkılarına dikkat çekti.

Mehmet Mursaloğlu’nun Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulun katip üyelik ve sekreterliğe Gizem Tayhuş ve Hayati Sonay’ın seçildiği genel kurulda, faaliyet, denetim kurulu ve mali rapor oy birliğiyle geçti.

Yönetim ve Denetimin yedek üye isimlerinin dağılımı ise;  

Nevzat Barak’ın okuduğu Derneğin Faaliyet Raporunda şu ifadeler yer aldı:

“Emniyet birimlerimizin toplum ihtiyaçlarına cevap verme ve beklentilerini karşılaması noktasında rahat ve donanımlı çalışmasına yardımcı olması açısından;

1 adet 2018 model Renault Megan HB,1 adet 2018 model Renault Megan Sedan,2 adet Renault Kango Multix Touch,1 adet 2019 model Renault Kango Multix , 1 adet 2019 Model Fiat Doblo araç alınarak sigorta işlemleri tamamlanıp emniyet birimimize bağışlanmıştır.

 

Emniyet birimlerimizin toplumsal ve asayiş olaylarına daha ivedi bir şekilde müdahale etmesi için 2 adet 2019 model Yamaha Motosiklet alınıp bunlara sesli ve ışıklı siren kiti, motor koruma demiri, elcik koruma takımı, far koruma,12v akü ve akü muhafazası alınarak gerekli sigorta işlemleri tamamlanıp emniyet birimimize bağışlanmıştır.”

Devlet Millet Birlikteliğinin En Güzel Örneğinin sergilendiği bağış töreni hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğü binasının önünde düzenlenmiş ve hibeler törenle Hayırsever İşinsanı Dernek Başkanı ve Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve hayırseverler tarafından Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmişti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.