Elazığ Depreminin Yaralarını HBB sarıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’dan depremzedelerin yaralırını sarmak  için yardım tırı Elazığ’a yola çıktı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, “Elâzığ depreminden etkilenen vatandaşlarımız için arama kurtarma uzman ekiplerimiz, gıda, battaniye, mont ve çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan 4 adet tırımız bölgeye yönlendirilmiştir.  Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR TIR’LARI ELAZIĞ’A DOĞRU YOLA ÇIKTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremin yaralarını sarmak için görev başında.

 

Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla ilk andan itibaren teyakkuzda olan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, depremden etkilenen vatandaşlara yardımları ulaştırmak için seferber oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesine ait içerisinde çocuk montu, çocuk botu, mont, bot, battaniye gibi kışlık ihtiyaçların ve gıda ürünlerinin yer aldığı 4 TIR Hatay’dan dualarla yola çıktı.

Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarına yardımcı olmak için tüm birimlerle desteğe hazır olduklarını bir kez daha ifade eden Başkan Savaş, yaraların sarılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.