Başkan Tosyalı ve Emniyet Müdürü Çocukları mutlu etti…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çocuklar, yeni yılı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile karşıladı…

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, yeni yılı erken karşıladı.

Güzel dileklerin yüksek sesle dile getirildiği etkinlikte, dernek bünyesindeki gençler ve çocuklar yeni yılı şarkılar, danslar ve hediyelerle mutlu oldular..

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Doğan Kırtasiyenin sahibi Neslihan Çalışkan’ın hazırladıkları hediyeler ve sürprizlerle çocukları mutlu ettiler.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim Kurulu üyeleri, derneğin destekçileri ve dernek bünyesindeki çocuklar, en güzel yeni yıl dileklerini ve yeni yıldan beklentilerini dile getirdiler.

Başkan Çakmaklı, “Yeni yıl için en güzel dileklerin dile getirildiği bugün çocuklarımız mutlu oldu. Yeni bir yıla merhaba derken çocuklarımızla ve annelerimizle birlikte yeni yıl kutlamasını yapmamız kadar anlamlı olan İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkan Yardımcımızı Kemal Nadir Ünal’ı aramızda görmek oldu. Bizleri yalnız bırakmadılar ve çocuklarımız için dile getirdikleri yeni yıl dilekleri yüreklerimizi ısıttı. Onlara çeşitli hediyeler sunduk. Böylesi anlamlı bir günde Bizleri yalnız bırakmayan İskenderun Belediye Başkanımıza İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüze, İskenderun Belediye Başkan Yardımcımıza, İskenderun Gastronomi Derneği üyelerimize Derneğimizin yönetimine, Neslihan Çalışkan’a, üyelerimize, çocuklarımıza ve çocuklarımızın ailelerine ve tüm dünyaya; mutlu sağlıklı, huzurlu başarılı bir yıl diliyoruz. Ve biz bir kez daha dile getiriyoruz. Biz kocaman bir aileyiz…”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.