Nergizlik İlkokulu Yerli Malına Farkındalık yarattı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Nergizlik İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, düzenledikleri etkinlikle Yerli Malı kullanmanın önemine dikkat çekerek, yerli ürün kullanımı ile ilgili alışkanlıkların kazandırılması yönünde farkındalık yarattı…

Avrupa Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programı  Erasmus + tarafından finanse edilen “101 eTwinning dersimiz Atatürk projelerini”  yürüten Arsuz Nergizlik İlkokulu, Yerli Malı haftası kapsamında okulda yerli ürün pazarı kurarak yerli ürünlerin satışını ve tanıtımını yaparak yerli malı kullanmanın neden gerektiğine vurgu yaptılar.

Arsuz Nergizlik İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Elvin Akçalı ve öğrenciler ve velileri ile yerli malı haftasında düzenledikleri renkli bir o kadar da anlamlı etkinlik okulda ilgi odağı oldu.

Etkinlik kapsamında Arsuz Nergizlik İlkokulu öğretmenleri ve Okul Müdürü Memduh Gökbaş ve okulun öğretmenleri, çocukların oluşturduğu pazarı ziyaret ederek destek sundu.

Velilerinin bahçelerinde ve evlerinde kendi ürettikleri ürünleri 3/A sınıfında yerli malı pazarı kurarak sergilediği etkinliğe, veliler de yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.