“Ara Değil Aranan Eleman”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Serpil  KORKMAZ

İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile “Ara Değil Aranan Eleman” konulu istişare toplantısında bir araya geldi.

18 Aralık 2019 günü İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden’in başkanlığında icra edilen istişare toplantısına; İskenderun 1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, endüstri ve sanayi sektörünün işverenleri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile İlçemizdeki Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi İdarecileri katıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan “Ara Değil Aranan Eleman” konulu sunum eşliğinde sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün temin ve tesis edilmesi hususunda detaylı bir istişare yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in öncülüğünde başlatılan bu girişim marifetiyle, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile endüstri ve sanayi kuruluşlarımız arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve istihdama kazandırılması noktasındaki çalışmalar fikir ve güç birliğiyle ivme kazanarak yürütülecek olup, bu doğrultuda sanayi sektörüne aranan eleman niteliğindeki kalifiye personelin temin ve tesis edilmesinin yanı sıra istihdam açısından ciddi katkıları olacağı değerlendirilmektedir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.