OSB Başkanı’ndan Yönden’e plaket

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Serpil KORKMAZ

İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı; Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyonun temin ve tesis edilmesi noktasındaki üstün gayretinden dolayı Kaymakam İskender Yönden’e plaket takdim etti.


İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı tarafından OSB yönetim kurulu adına sunduğu teşekkür plaketinin ardından kısa bir konuşma yaparak; “Kaymakam İskender Yönden’in daha önceki yıllarda görev yaptığı Toprakkale Kaymakamlığı ve Erzin Kaymakamlığı döneminde oluşturduğu işbirliği ve koordinasyon bakımından bölgemize ciddi katkılarının olduğu ve halen görev yapmasından memnuniyet duyduğumuz İskenderun Kaymakamlığı döneminde de bu işbirliği ve koordinasyon çalışmalarını ciddiyet ve kararlılıkla sürdürdüğünü ifade ederek, İlçemiz ve çevresinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında oluşturduğu idari köprü dolayısıyla kendisine bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.