WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (40543) ORDER BY t.name ASC

Denizciler Çamlık Camisi imece usulü ile yenilendi | Ekogündem Gazetesi

Denizciler Çamlık Camisi imece usulü ile yenilendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Denizciler’de imece usulü ile örnek bir dayanışma sergilendi. Denizciler Çamlık Camii İmamlığına atanan Hasan İnci öncülüğünde Camide eksiği görülen iç ve dış cephe, Kubbe başta olmak üzere bahçe duvar ve caminin dört bir yanını güzelleştiren, vatandaşlar ile bir olup,  camiye gerekli bakım ve onarımı yaptı.

Denizciler Mahalle halkı  Çamlık Camisinin yenilenmesine  öncülük eden Hasan İnci hoca başta olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Dün Cuma namazına müteakip, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin de katıldığı törenle Cami yeniden ibadete açıldı.  Denizciler Mahallesi muhtarı Ali Rıza Kekeç,İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin katıldığı törende,  Caminin bakım onarım ve güzelleştirme çalışmalarında emeği geçenlere plaket sunuldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.